Allergibehandling for en friskere hverdag

“La din mat være din medisin, og din medisin være din mat.” Det kjente, eldgamle sitatet kommer fra Hippocrates.

Nambudripad's Allergy Elimination Technique - NAET

NAET er en ny type behandling for alle typer av allergier og matintoleranse. Den ble oppfunnet av Dr. Devi Nambudripad som selv slet med mangfoldige allergier i årevis og måtte leve på en diet bestående av kun brokkoli og ris for å prøve å kontrollere sine symptomer. NAET er en metode som ble oppfunnet på 80 tallet og som i dag praktiseres av over 12 000 leger og terapeuter over hele verden. Det er også en behandling som dekkes av de fleste forsikrings selskap i USA.

Hva kan NAET behandle?

Asma
Høysnue
Migrene
Muskel smerter
Eksem , kviser og psoriasis
Irritabel tarm - syndrom
Forstoppelse
Hyppige førkjølelser og bronkitt
Kronisk tretthet
Candida
Autisme ADD og ADHD
Dyreallergi

Flere og flere mennesker lider av allergier og finner ut av at de reagerer på ting de spiser, lukter eller kommer i kontakt med. Dette er fordi vi lever i en verden som blir forurenset av kjemikalier, eksos, industriavfall og tilsetningsstoffer i mat osv. Dette kan gi milde symptomer som hodepiner, kvalme, oppblåsthet til anafylaktiske reaksjoner (alvorlig straks allergisk reaksjon)

Hvordan fungerer NAET?
NAET tilbakestiller din allergi og matintoleranse ved å omstille og forandre kroppens feilaktige respons på allergener. Dette gjør at du kan leve ett liv uten påvirkninger av allergier og som regel lykkes man med dette i de aller fleste tilfellene Det er en metode som fungerer på like bra på babyer som godt voksne.

Behandlingen
Under første behandling så tilbringer jeg mye tid på å spørre deg ut om din medisinske historie og gir deg også din første NAET behandling. Denne behandlingen er for å styrke kroppen din ( BBF ) Ved hjelp av muskel testing ( kinesiologi ) så finner jeg ut av hvilken substanser du er allergiske til. Noen av disse er du sikkert selv ikke klar over. Allergenene vil bli behandlet i en bestemt rekkefølge og kroppen din kan ved hjelp av denne korreksjonen absorbere mer vitaminer og næringsstoffer fra maten du spiser. De fleste av dem jeg har behandlet merker at de begynner å få mer energi, fordøyelsen forbedres, immunforsvaret styrkes og de kan spise mat som de ikke har kunnet spise på en lang stund.

Under NAET behandlingen vil pasienten holde ett allergen i hånden, mens punkter langs ryggraden blir stimulert. Denne stimulasjonen omstiller og forandrer kroppens reaksjon på allergener. Den blir ikke lengre oppfattet som en trussel av kroppen. Behandlingen er smerte fri og man kan bli behandlet stående eller liggende eller gjennom en surrogat (barn blir behandlet ved hjelp av mor eller far ) Etter behandlingen må man holde seg totalt borte fra det man er blitt behandlet for i 25 timer. Jeg har utarbeidet en diett slik at du har mye å velge mellom mens du går igjennom behandlingen.

( ***jeg bruker ordet allergi for en felles beskrivelse for både allergiske reaksjoner så vel som intoleranse )

H V A   E R   K R Y S S A L L E R G I ER ?
Det er kroppens respons mot allergener som har lik eller liknende struktur som et allergen den allerede reagerer allergisk mot... disse kryssallergiene kan gi kliniske symptomer, men behøver ikke det.I pollen sesongen så kan det være lurt å holde seg unna de fruktene og grønnsakene som forsterker disse reaksjonene. Når man behandler disse matgruppene med NAET så reduseres reaksjonen på pollen.

FORBINDELSEN MELLOM MILJØ ALLERGIER OG MAT

Bjørkepollen allergikere

Over 70% av bjørkepollen allergikere har kryssallergi mot:eple, fersken, kirsebær, valnøtt, plomme, gulrot, tomat, peanøtter, jordbær og aprikos

 

Burotallergi:

Selleri, løk, purre, hvitløk, paprika og ulike blandingskrydder. Solhatt ekstrakter, kamille, anis, karve og fennikel

Gresspollenallergi

Hvete, rug og andre kornslag. Kan også reagere på tomat, peanøtter, erter, soya, løk og melon.


Latexallergi

Eksotiske frukter slik som banan, avokado, kiwi, kastanje, nektariner og jordbær. 

Du er velkommen til å kontakte meg om du har spørsmål om hvordan NAET kan hjelpe deg. Du kan lese mer om denne teknikken i Dr.Devi Nambudripad's book 'Say Good-bye to Illness' eller du kan lese på disse nettsidene. Etter ti års erfaring med NAET behandling er jeg fremdeles forbauset hvordan en slik ukomplisert behandlings metode kan skape slike store forandringer.

www.naet.co.uk
www.naet.com
www.naet-europe.com

Links:
www.matoghelse.no
www.vof.no

Om kosthold og helse
Det er mange ulike årsaker til at folk blir syke, men det er maten vi putter i munnen hver dag som er mest utslagsgivende på lang sikt. Ett riktig kosthold er først og fremst ett middel til å nå andre mål og er bare ett skritt på veien til noe som er enda viktigere – og hver enkelt må definere dette selv basert på forutsetninger og mål.

NAET Artikkel : I uke 11/2012 kommer det en artikkel om NAET behandling i ukebladet Hjemmet